Nieuwe berichten: 65

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Beweegkansen in Gennep – Elke woensag om 20.00 uur

22 september 2021 t/m 22 december 2021, 20:00 uur - 21:00 uur - Gennep-Noord/Oost


Veel van onze fysieke klachten ontstaan door gebrek aan goede beweging gedurende de dag. Met BeweegKansen ontdek je hoe je gevarieerd kunt bewegen, afgestemd op jouw mogelijkheden.
We gaan aan de slag met rustige bewegingen gebaseerd op Qi Gong en Natuurlijk Bewegen. Je ontdekt welke bewegingen je goed af gaan en waar je lichaam weerstand geeft. We gaan ruimte creëren in jouw bewegingspatroon. We oefenen met rustige bewegingen die we met aandacht uitvoeren. Op een subtiele manier spreken we de spieren aan, bouwen we onze energie op en laten de stress los waardoor we aan onze gezondheid en vitaliteit werken.BeweegKansen is voor iedereen toegankelijk ongeacht leeftijd of conditie. De oefeningen worden persoonlijk afgestemd, zodat iedereen mee kan doen. Ook zittend kan er deelgenomen worden.

Een les duurt een uur en kost € 10,00

Pr. Irenestraat 23
6591 GA Gennep-Noord/Oost

Bij onderzoek door de HAN naar het effect van BeweegKansen is naar voor gekomen dat zowel op het gebied van gezondheid als welzijn onze cursisten vooruitgang boeken. Paula de Visser (Het Helende Huis) en Hilde Desmet (Acupunctuur Molenhoek) geven BeweegKansen.