Nieuwe berichten: 7

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Boekenweekgesprek met… David Samwel en Thomas Olde Heuvelt – Donderdag 14 april 19:00-21:00 uur

14 april 2022, 19:00 uur - 21:00 uur - Gennep

 

David Samwel en Thomas Olde Heuvelt in Bibliotheek Gennep

Op donderdagavond 14 april heeft Willem van Beek van Taalcollectief de Kneep in de Bibliotheek in Gennep een boekenweekgesprek met de schrijvers David Samwel en Thomas Olde Heuvelt uit Mook. 

Als baby wordt David te vondeling gelegd bij een tempel in het zuiden van Thailand. Op tweejarige leeftijd wordt hij geadopteerd. Hij verhuist naar Nederland. Hij heeft vragen over zijn verleden en zijn ziekte, anorexia, begint steeds meer vat op hem te krijgen. In zijn debuut Sterk als een leeuw omschrijft hij zijn gevoelens, worstelingen en wanhopige zoektocht naar identiteit.

David Samwel en Thomas Olde Heuvelt zijn schrijvers en partners. Olde Heuvelt is bekend van onder andere horror thrillers HEX, Echo en Orakel. Samen gaan zij in gesprek over het (schrijf)proces van Sterk als een leeuw, over het leven, over verhalen vertellen en over hoe je alleen én samen een identiteit opbouwt.

Na het gesprek is er ruimte voor vragen uit het publiek. Wat heeft u altijd al willen weten van David of over Thomas?

Het boekenweekgesprek start om 19.00 uur in Bibliotheek Gennep. Tickets voor deze bijzondere avond kosten slechts 3 euro, u krijgt er een kopje koffie of thee bij. Voor Bibliotheekleden is de entree gratis.

Ellen Hoffmannplein 2
6591CP Gennep