Nieuwe berichten: 14

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

VANAF SEPTEMBER WEER: Computerclub – Iedere maandag bij MFC De Goede Herder

05 september 2022, 13:30 uur - 16:00 uur - Gennep-West

 

Voluit KBO Computerclub Gennep genoemd en leercentrum van het Senior Web. Iedere maandag van 13.30-16.00 uur, in de prachtige locatie MFC de “Goede Herder” aan het Europaplein, geven wij individuele hulp 1 op 1 aan cursisten, dus per cursist één begeleider.

Tevens is op de maandagmiddag de inloop. Hier kunt u terecht met een acuut computerprobleem. Voor beginners en gevorderden organiseert de computerclub workshops.

Deze workshops worden gegeven bij voldoende aanmeldingen (maximaal 5).  Voor hulp 1 op 1 en de diversen workshops zoals; Windows 10 – Fotoalbum maken – IPad – MacBook- Internetbankieren – etc. liggen er inschrijfformulieren op locatie of gebruik de aanmeldingsformulier op de pagina van de kbo website. U hoeft geen lid te zijn van de KBO of SeniorWeb om deel te nemen aan de activiteiten van de computerclub.  Of loop binnen op de maandagmiddag voor meer informatie.

De kosten voor een middag zijn € 5,00 (inclusief koffie/thee)

Voor mensen die niet in staat zijn naar de “Goede Herder” te komen of een probleem hebben met hun desktop of Wifi kan er in overleg ook hulp aan huis worden geboden. De kosten hiervoor bedragen het eerste uur € 5,00 en vervolgens € 3,00 per/uur.

Extra informatie over de workshops <klik hier>

Europaplein 1
6591 AV Gennep-West