Nieuwe berichten: 7

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Activiteiten
terug

Denk mee over de toekomst van Gennep!

Gennep

Hoe ziet de gemeente Gennep eruit in 2040? De toekomst van de gemeente Gennep creëren we samen. De komende tijd werken we daarom met onze inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties aan een gezamenlijke toekomstvisie. Denkt jij ook mee?

Fijn wonen, werken en recreëren
De gemeente wil ook in de toekomst aantrekkelijk blijven om te wonen, werken en recreëren. Een toekomstvisie kan daarbij helpen. Door met elkaar te bepalen hoe de toekomst voor Gennep eruit kan zien, kunnen we beter en gerichter keuzes maken.

Iedereen kan meedenken
Alle inwoners, ondernemers en organisaties de kans om mee te denken en te praten. Zo heeft een aantal willekeurig geselecteerde inwoners een ansichtkaart in de brievenbus ontvangen. Op deze kaart kunnen zij hun toekomstdroom voor de gemeente Gennep schrijven en gratis terugsturen naar de gemeente. Maar ook als je geen ansichtkaart hebt ontvangen kun je jouw mening geven. Dat kan via een online vragenlijst. Daarnaast hebben we verschillende activiteiten georganiseerd of gaan we nog organiseren. Bijvoorbeeld een toekomstatelier, een kernentour en een jongerencafé.  De reacties worden gebruikt bij de totstandkoming van de visie.

Meer informatie
Wil je meer weten? Kijk dan op www.gennep.nl/toekomstvisie. Daar vind je onder andere de link naar de online vragenlijst en meer informatie over de activiteiten.