Nieuwe berichten: 17

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Eric Clapton by the Claptunes – Pop-up Roepaen Podium – Zaterdag 25 november

25 november 2023 - Gennep
Voorverkoop: € 15,00
Kassa: € 18,00

BESTEL TICKETS

Dit concert vind zich plaats in De Uitkomst te Ven zelderheide, kleefseweg 29 6599AA. 

Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig en onvoorspelbaar.Maar altijd van grote klasse en songs die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan.

Claptunes brengt een tribute aan ‘Mr.Slowhand’, net zo veelzijdig als de man zelf. Een muziekreis door de klassiekers van John Mayall, Cream, Blind Faith, Derek & The Dominos en het solowerk van Eric Clapton.

De band uit Zutphen en regio bestaat uit vier gedreven en professionele muzikanten, met een bak aan ervaring in het internationale blues- en rockcircuit. Hoewel de mannen er niet direct naar streven om Clapton noot voor noot te kopiëren, benaderen zij niet zelden het niveau van de grootmeester. Zelfs zodanig dat als ondergetekende (een Clapton-fan van het eerste uur) zou mogen kiezen tussen Eric Clapton in een vol Thialf stadion of de Claptunes op een wat kleiner podium,het zomaar zou kunnen dat hij voor het laatste zou kiezen.’

Clapton-classics als Cocaine, White Room, Layla Sunshine Of Your Love, Forever Man en WonderfulTonight komen uiteraard voorbij, maar evengoed zijn de live-uitvoeringen van de echte Claptonfans opgenomen in de afwisselende set. Claptunes bespeelt Clapton met dynamiek, groove, improvisatie en bovenal passie.Dat doen de mannen van Claptunes al jaren. Af en toe een klein verhaal of anekdote maakt het optreden van Claptunes een echte beleving.

Claptunes speelde op grote festivals als de Zwarte Cross, maar evengoed in gerenommeerde clubs als ĺ’Esprit Rotterdam, Roepaen Ottersum, The Shack Oude en binnenkort dus bij ons in De Uitkomst!

Ticketsprijs exclusief servicekosten.