Nieuwe berichten: 10

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

FutureLab Verbeter je positie op de arbeidsmarkt – Maandag 21 november

21 november 2022, 19:30 uur - 21:30 uur - Online

Verzorgd door JobOn

Ontdek nieuwe kansen, ontwikkel je digitale talenten en vergroot je kans op de arbeidsmarkt!

FutureLab is een oriëntatieprogramma van JobOn voor gemotiveerde mensen die een loopbaanstap wil maken waarin we focussen op digitale skills. Hoe blijf je aantrekkelijk voor je huidige of toekomstige werkgever en vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt? In dit programma werken we aan je netwerk en jouw vaardigheden, maar je krijgt vooral zicht op de door digitalisering veranderende arbeidsmarkt en de kansen die het jou biedt.

Je gaat aan de slag met een persoonlijk actieplan, met jouw leerdoelen, en omscholingsmogelijkheden die jou kunnen helpen om aansluiting te vinden bij de vele vacatures op de huidige arbeidsmarkt. Hoe kom jij, met jouw talent, in beeld bij topwerkgevers?

Data FutureLab

Een aanmelding is altijd voor alle drie de labs (2 uur per lab), noteer deze 3 data in je agenda. Deelname aan losse labs is niet mogelijk.

Data: 21 en 28 november plus 6 december (dezelfde tijden).

Hoe ziet het volledige programma van FutureLab eruit?

 1. Intakegesprek FutureLab
  Na inschrijving voor het programma, nemen we per mail contact met je op voor een online intakegesprek (15 min) met je persoonlijke coach.
 2. Lab 1: Start-event met online Escape Room (21 november)
  In dit gezamenlijke spel kruip je met andere spelers in de huid van een recruiter. Doel is binnen 60 minuten een geschikte kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Op deze manier krijg je op speelse wijze zicht op de belevingswereld van recruiters en word je uitgedaagd aan de hand van digitale tools die anno 2022 belangrijk zijn.
 3. E-learning
  Na afloop van Lab 1 ontvang je toegang tot de speciaal ontwikkelde e-learning waarmee je de komende weken aan de slag gaat. Deze e-learning helpt je om je te verdiepen in de door digitalisering veranderende wereld. We geven je kennis op de invloed van thema’s als kunstmatige intelligentie.
 4. Lab 2: inspiratie-event (28 november)
  Duik in de grotere digitale wereld om je heen en bekijk de invloed van technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Je krijgt informatie over de nieuwste innovaties op digitaal gebied en wat je ermee kunt. We staan stil bij de banen van de toekomst, want beroepen veranderen razendsnel en dit biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit lab sluiten we af met een pitch van een werkgever die verteld over de kansen op de hedendaagse arbeidsmarkt.
 5. Lab 3: Slot-event met bootcamp & inzichten omzetten in actieplan (6 december)
  Dit lab start met een Q&A waarin een werkgever verteld waarop wordt gelet bij het selecteren van kandidaten (als je meer wilt weten over deze specifieke werkgever en een vrijblijvend vervolggesprek wilt kan je dit gelijk aangeven). Na de pitch start de bootcamp. De opgedane inzichten uit de vorige Labs en de e-learning worden omgezet in een persoonlijk actieplan. Op welk gebied wil jij je verder ontwikkelen en wat worden jouw volgende stappen naar futureproof?
 6. Laatste stap: Persoonlijk coachgesprek met ontwikkeladvies
  Het FutureLab sluit je af met een persoonlijk adviesgesprek (30 min) met een loopbaancoach. Je bespreekt met je coach jouw persoonlijke situatie, het in lab 3 gemaakte actieplan en krijgt vrijblijvend advies over mogelijke vervolgstappen.

Ontwikkel jezelf en meld je nu aan!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij niet alleen jezelf, maar ook jouw digitalents, kansen op de arbeidsmarkt en je netwerk vergroten? Meld je nu met slecht één klik aan voor het hele trainingsprogramma FutureLab via de website van JobOn. Elk maand start een nieuwe groep, dus wees er snel bij! Losse deelname aan de labs is niet mogelijk.