Nieuwe berichten: 68

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Gek van geld (3/4) – Aan de slag met je geldzaken – Woensdag 16 november – Live te volgen (eerdere lezingen zijn ook terug te kijken)

16 november 2022, 20:00 uur - 21:30 uur - Online

De lezing op zondag 30 oktober is geannuleerd, daardoor is er een wijziging in het programma.

Lezing 3: ‘Aan de slag met jouw geldzaken’ vindt plaats op 16 november in de Bibliotheek Eindhoven.
Lezing 4: ‘Maak jouw geldplan’ vindt plaats op 1 december in de Bibliotheek Gemert.

In samenwerking met Rabobank, Bibliotheek Dommeldal, BiblioPlus, Bibliotheek De Lage Beemden, BiblioNu en Bibliotheek Veldhoven.

Bijna de helft van alle Nederlanders maakt zich financiële zorgen. Denk aan de inflatie en stijgende energieprijzen. Daar kun je weinig aan doen, maar waar heb je dan wel invloed op? Juist, jezelf! Je leven hangt aan elkaar van kleine keuzemomenten die bij elkaar opgeteld grote impact hebben.

Je weet nu precies wat er elke maand binnenkomt en uitgaat. Nu begint het echte werk: met de stofkam door je rekeningen heen en je eigen koopgedrag onder de loep nemen. We gaan in op verleidingsstrategieën van neuromarketeers. Welke triggers gebruiken zij om jou zoveel mogelijk te laten kopen.

Heb je afgelopen tijd veel impuls- of juist emotionele aankopen gedaan? Kun je besparen op bijvoorbeeld de boodschappen, verzekeringen of je telecompakket en hoe doen anderen dat? Kortom je gaat aan de slag met je eigen geldzaken. Wie weet ontdek je een paar geldlekkages en kun je er wat aan doen. Je krijgt sowieso handige tips hoe je de beste deals voor jezelf regelt.

Lezingenreeks Eef van Opdorp
Eef van Opdorp (bekend van het tv-programma Uitstel van Executie) leert je in een reeks van vier lezingen anders te kijken naar de relatie die je met geld hebt. Beter met geld omgaan is geen kwestie van kille rekensommetjes, maar van goed luisteren naar je gevoel. Net als in relaties geldt: wat je aandacht geeft groeit. En dat zie je terug op je bankrekening.

Verdiep je in je geldbrein, je geldgeschiedenis en je onbewuste patronen. Ben je een sint-bernardshond of meer een struisvogel? De geldtypetest laat zien welke strategieën voor jou werken om meer te sparen, investeren en/of te beleggen.
Uit de verhalen uit Eefs moneycoach praktijk blijkt welke enorme impact geld heeft op ons leven. De mensen die bij haar aankloppen zijn het overzicht helemaal kwijt, maar zodra ze hun relatie met geld verbeteren, groeit hun (financiële) vrijheid.

Op basis van haar nieuwste boek Gek van Geld neemt ze je op nuchtere en humoristische wijze mee naar een financieel gezond leven.

Praktische informatie
De lezingenreeks bestaat uit 4 delen, de opbouw volgt het nieuwe boek Gek van Geld. Ze zijn los te volgen, maar het is beter als geheel. Alle lezingen zijn ook online live te volgen of terug te kijken!

Wil je de lezing live bijwonen? Reserveer dan een ticket. De eerste 30 reserveringen ontvangen één boek van Eef van Opdorp op de avond zelf.
Dus wees er snel bij!

Eerdere lezingen