Nieuwe berichten: 17

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

(Gratis) Cursus: Hoe haal ik het beste uit mijn mobiele telefoon (smartphone) – Aanmelden – de bijeenkomsten zijn op 4, 11 en 18 oktober

04 oktober 2023 t/m 18 oktober 2023, 10:00 uur - 12:00 uur - Gennep

 

Voor iedereen die graag wil weten wat er allemaal gedaan kan worden met een smartphone en wil leren hoe er het beste uit te halen verzorgt het Informatiepunt BiblioPlus de cursus “Hoe haal ik het beste uit mijn mobiele telefoon?” Tijdens 3 bijeenkomsten van 2 uur worden instellingen, beveiliging en het downloaden van apps uitgelegd. Maar ook Whatsapp, foto’s overzetten op uw computer, email en spelletjes worden niet vergeten. Er zal iedere bijeenkomst voldoende ruimte worden gemaakt voor vragen.

De cursus is gratis, aanmelden is wel verplicht in verband met het aantal deelnemers. Meld u aan via deze pagina, aan de balie van de Bibliotheek of door te bellen naar 0485 – 74 50 35.

Wachtlijst voor belangstellenden
Bij grote belangstelling wordt de cursus op een andere datum herhaald. U kunt uw interesse daarvoor aangeven door u aan te melden via de wachtlijst. U wordt teruggebeld voor een nieuwe datum.