Nieuwe berichten: 30

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

VOL: Gratis workshop Kinder-EHBO – Dinsdag 10 mei – Meld je bij interesse toch aan, bij een groot animo wordt er mogelijk nog een workshopavond georganiseerd!

10 mei 2022, 19:30 uur - 22:00 uur - Heijen

 

Wist u dat er jaarlijks ongeveer 44.000 kinderen tussen 0 en 5 jaar behandeld moeten worden door hulpdiensten als gevolg van ongevallen in en rondom het huis.
Dat betekent dat iedere dag ruim 100 kinderen ernstig gewond raken.
Kindercentrum Madelief en Basisschool de Heggerank hebben als missie om dit cijfer in Gennep, Heijen en omstreken zo veel mogelijk terug te dringen en daarom organiseren wij, speciaal voor (bijna) ouders, een interactieve workshop over Kinder-EHBO.
Tijdens deze workshop leer je alles over de gevaren en veiligheid van je kind en wat je zelf kunt doen om deze veiligheid te verhogen. Waar de valkuilen liggen en wat je zelf hieraan kunt bijdragen.
Wat is belangrijk? Waar moet je op letten? En vooral wat moet je doen als het toch fout gaat.
De workshop staat open voor iedereen die de veiligheid van hun kinderen erg belangrijk vinden, die graag willen weten waar de grootste gevaren voor kinderen liggen en die graag willen leren wat zij kunnen doen om de veiligheid van hun kinderen te vergroten
Zien we jou tijdens onze workshop?Klik hier om je aan te melden