Nieuwe berichten: 23

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Heisa Heijen – Feestavond met Knallermann

18 mei 2024 t/m 19 mei 2024 - Heijen

 

Heisa is onderdeel van dorpsvereniging Hejje Mojjer en is in 2009 ontstaan uit verschillende Heijse verenigingen en gemotiveerde mensen om Heijen meer onder de aandacht te brengen. Het idee achter het geheel was om een dorpsfeest te organiseren waaraan iedereen plezier zou beleven van jong tot oud.

Dankzij het enthousiasme van onze dorpelingen is dit dorpsfeest inmiddels uitgegroeid tot een meerdaags festijn dat altijd plaats vindt in het Pinksterweekend. Heisa is een evenement dat jaarlijks het dorpje Heijen op zijn grondvesten doet schudden. Op deze website vind je alles rondom dit gezellige evenement!

 

Feestavond met Knallermann:

De klok slaat 20.30u en dat betekent maar één ding: de tent opent zijn deuren voor een knallend feest! Maak je klaar, want Partyband Knallermann staat te popelen om alle registers open te trekken en er een fantastische avond van te maken. Ze beloven een feest met toeters en bellen, waar de energie vanaf spat en de dansvloer niet meer veilig is!

Wil jij dit spektakel niet missen? Zorg dan dat je jouw ticket bemachtigt voor slechts €13,50 in de voorverkoop, dit kan op deze pagina. Aan de deur betaal je €15,-. Met Knallermann achter de microfoons is een geweldige avond gegarandeerd. Dus, trek je dansschoenen aan, verzamel je vrienden en laten we er samen voor zorgen dat de tent staat te schudden. Zien we je daar? Het wordt een feest om niet te vergeten!