Nieuwe berichten: 4

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Heroic Hike – Hello You Events – Singles 40 – 60 jaar – €12,50 – Zaterdag 6 november

06 november 2021, 13:30 uur - 16:00 uur - Boxmeer


Wij zijn Hello You Events! Wij organiseren de leukste en gezelligste activiteiten voor happy singles. Events met als belangrijkste doel nieuwe mensen ontmoeten in een offline omgeving. En waarbij plezierlaagdrempeligheid en openheid voorop staan. Klik hier voor meer informatie

Eropuit in de natuur en ondertussen nieuwe mensen leren kennen? Gezellig! Wij organiseren een hike voor singles in de mooie natuur rondom het Reindersmeer in Well (Noord Limburg).

Het Reindersmeer maakt onderdeel uit van Nationaal Park de Maasduinen. Rondom het (45 meter diepe en 130 ha grote) Reindersmeer speelt de natuur de hoofdrol. De oevers zijn begroeid met heide, gras, mossen en andere planten. Met het kraakheldere, azuurblauwe water lijkt het in de zomerdagen net alsof je op vakantie bent in Zuid Europa.

Wij gaan een tocht maken van ongeveer 7 kilometer rondom het meer. Genieten van de buitenlucht en gezellig kletsen met andere singles. Heb je zin om mee te gaan? Leuk! Neem je rugzak mee en wij geven je bij de start een picknickpakketje voor onderweg. Na afloop van de wandeling kan je op eigen gelegenheid nog wat eten of drinken op het terras aan het water van Bosbrasserie “In de Sluis”.

Ben je single en lijkt het je leuk om mee te gaan, meld je dan aan.In de bevestiging van jouw aanmelding ontvang je van ons het adres van het verzamelpunt.

Leeftijd: 40-60 jaar
Prijs: €12,50

Aantal deelnemers: 16 deelnemers (minimum aantal 8 deelnemers)

Inclusief:

  • Lekker picknickpakketje voor onderweg bestaande uit een flesje water, appel, brownie en mintjes
  • Wandeling rondom het Reindersmeer
  • Begeleiding op locatie door Hello You Events

Exclusief:

  • Vervoer naar locatie
  • Overige gebruiken

Klik hier om je aan te melden