Nieuwe berichten: 7

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Informatieavond Vallei van Milsbèk dinsdag 1 november – aanmelden t/m vrijdag 28 oktober

01 november 2022, 19:30 uur - 21:00 uur - Milsbeek

 

KlokGroep wil met nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk nieuwe woningen ontwikkelen in het gebied tussen het Heiveld en de Langstraat in Milsbeek. De ontwikkeling omvat een divers woningaanbod: van sociale koop- en huurwoningen tot vrije sector koop en levensloopbestendige woningen in alle prijsklassen. Zo is er voor iedere doelgroep een passende woning.

Op dinsdag 1 november organiseert KlokGroep om 19.30 uur een informatieavond in zalencentrum Trefpunt in Milsbeek. Tijdens de avond lichten KlokGroep, de gemeente en de stedenbouwkundige in een algemene presentatie de plannen toe. Ook krijgt u informatie over het verwachte woningaanbod en de duurzaamheidsambities voor de nieuwe wijk. Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. Vanaf 20.00 uur staan betrokkenen van KlokGroep, de gemeente en de stedenbouwkundige klaar bij de themaborden om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

De plannen voor Vallei van Milsbèk staan nog niet tot in detail vast. Tijdens de bijeenkomst krijgt u de kans om ideeën, suggesties en kanttekeningen aan te dragen. De gemeente en KlokGroep gaan met uw input aan de slag bij de verdere uitwerking van de plannen.

Omwonenden ontvangen een brief over de informatiebijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot en met vrijdag 28 oktober via www.valleivanmilsbek.nl.
Ook kunt u zich via deze website inschrijven voor de nieuwsbrief.