Nieuwe berichten: 4

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Informatiebijeenkomst armoede- en minimabeleid – Maandag 21 november 20:00 uur

21 november 2022, 20:00 uur - 21:00 uur - Gennep

 (Eindtijd onbekend)

Het armoede- en minimabeleid van de gemeente Gennep is in 2022 herzien. Het concept van het nieuwe beleid is nu klaar. In de besluitvormende raadsvergadering van 19 september j.l. is door wethouder van Hulsteijn aangekondigd een informatiebijeenkomst te organiseren omtrent dit nieuwe beleid. Deze bijeenkomst vindt plaats op 21 november.

Klik hier om live te kijken

De avond bestaat uit twee onderdelen: een presentatie van het beleid in de raadzaal van het oude stadhuis en een informatiemarkt in het gemeentekantoor. Tijdens de presentatie wordt het conceptbeleid toegelicht.

Informatiemarkt met partners

Om een goed beeld te krijgen van waar mensen in armoede allemaal mee te maken krijgen, maar ook van welke regelingen en diensten zij gebruik kunnen maken, organiseren we een informatiemarkt in het gemeentekantoor. Op deze markt staan een aantal partners van de gemeente, waaronder het Jeugdfonds Sport en Cultuur, de Papieren Brigade, Stichting Leergeld en bewindvoerders. De informatiemarkt begint rond 20.30 uur, na de presentatie over het beleid.

Ga met ons in gesprek

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de presentatie en de markt bij te wonen en hun mening te geven. Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via OMO@gennep.nl.

Gennep