Nieuwe berichten: 19

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Jubileumkerstconcert Winter Glow in Milsbeek – Zaterdag 17 december

17 december 2022 - Milsbeek

 

Ultiem kerstgevoel: jubileumkerstconcert Winter Glow
25 Jaar kerstconcert in Milsbeekse kerk: komt u ook?

Zaterdag 17 december om 20.00 uur verandert de Milsbeekse kerk in een sfeervolle concertzaal voor de 25e editie van het kerstconcert!

Samen met onze vaste muzikale partners dirigent Jeroen Geurts, houtensemble Faklaf, koperkwartet Four X One en percussionist Jérôme van Groenendael heeft zanggroep La Quatri een hartverwarmend concertprogramma samengesteld met bekende kerstnummers die een feest van herkenning zullen zijn als ook enkele mindere bekende kerstnummers.

De 25e editie heeft de titel ‘Winter Glow’ meegekregen, gebaseerd op een prachtig lied uit Walt Disney Worlds: ‘Worlds of Color – Winter Dreams’. Laat u betoveren door de magie van kerst…

De avond wordt geopend met het bekende ‘Midden in de Winternacht’ in een arrangement waarin alle vocalisten en muzikanten zich aan u voorstellen. Wat volgt is een gevarieerd programma, waarin muziekstijlen elkaar in vlot tempo afwisselen. Van het Zweedse ‘Jul, Jul, Strålande Jul’ tot het prachtige ‘Days of Beauty’ van de Noorse componist Ola Gjeilo in een bewerking van Jeroen Geurts, van het Estse wiegenlied ‘Eesti hållilaul’ van componist Arvo Pärt tot ‘Nuthcracker Overture’ van Pjotr Tchaikovsky, van ‘Gloria in Excelsis Deo’ tot ‘Mary’s Boy Child’, waarin het publiek gegarandeerd mee gaat swingen. Kortom: het publiek wacht weer een prachtige avond van een bijzonder hoog gehalte.