Nieuwe berichten: 34

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

GEANNULEERD: Kinderboekenweek TechLab Expeditie: Worden wat je wil! (Gennep) – vanaf 27 september vier maandagen

27 september 2021 t/m 18 oktober 2021, 15:30 uur - 17:00 uur - Gennep
Verzorgd door Technauten BiblioPlus
Architect, dierenarts, juf of profvoetballer: wat wil jij later worden? Doe mee aan de TechLab Expeditie ‘Worden wat je wil’ en kom erachter welk beroep bij jou past. Ben je goed in rekenen, dan is een carrière als programmeur wel iets voor jou. Probeer het alvast uit door een robot te programmeren! Gebruik het Green Screen om als astronaut naar de maan te vliegen of maak een film over een topsporter.
Ga je mee op de Expeditie ‘Worden wat je wil’ van het Techlab?
Het TechLab komt met een nieuwe Expeditie naar de Bibliotheek Gennep! In deze TechLab Expeditie maak je kennis met technologieën, zoals het Green Screen en robots. In 4 bijeenkomsten van 90 minuten leer je deze technieken zelf toe te passen rondom het thema ‘Worden wat je wil’. Ben je nieuwsgierig, wil je graag werken met robots die je kunt programmeren of wil je zelf een korte film maken? Dan is deze Expeditie echt iets voor jou!
Wat ga je doen?
Tijdens de Expeditie neemt een Technaut je mee in de wereld van beroepen. In 4 bijeenkomsten ga je aan de slag met nieuwe media en technologie. De Expeditie vindt plaats rondom de Kinderboekenweek en daarom gaan we aan de slag met het thema ‘Worden wat je wil’ (beroepen). Tijdens de Expeditie kun je ontdekken, experimenteren en leren. Iedere bijeenkomst werk je met andere materialen en technieken, zoals robots, iPads en filmmateriaal. Ook is er genoeg ruimte om te knutselen of zelf iets te maken.
Ga je mee op de Expeditie ‘Worden wat je wil’ van het Techlab? Tijdens 4 bijeenkomsten ga je samen met je mede expeditieleden aan de slag.
Praktische informatie
Locatie: de Bibliotheek Gennep
Data: maandag 27 september, 4, 11, 18 oktober
Elke bijeenkomst is van 15.30 uur tot 17.00 uur.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent, om 15.30 uur gaan we echt van start!
Kosten: € 20,00
(De kosten voor deze Expeditie zijn voor alle 4 de bijeenkomsten samen)
Leeftijd: Voor 8-14 jarigen
Als de coronamaatregelen het toelaten, mogen de ouders het eindresultaat van elke bijeenkomst komen bewonderen. Maar tijdens de bijeenkomst zijn alleen de kinderen op expeditie.