Nieuwe berichten: 17

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Let’s talk: zelfliefde en zelfzorg – van twijfel naar voldoening – maandag 16 oktober (gratis, wel aanmelden)

16 oktober 2023, 19:45 uur - 21:30 uur - Gennep

Stap binnen in een inspirerende avond vol inzichten en ontdek hoe je zelfzorg integreert in je drukke leven, gezonde grenzen stelt en een diepgaande verbinding met jezelf opbouwt.

Mis deze unieke gelegenheid niet om praktische tools te verkrijgen waarmee je direct stappen kunt zetten richting een leven waarin jij jouw eigen behoeften serieus neemt, gezonde relaties met jezelf en anderen opbouwt en zo een lichter en liefdevol leven creëert.

Wies is van oorsprong Gennepse en heeft al ruim 2 jaar haar praktijk aan huis in Brielle (zh) onder de naam Wilgkracht. Ze heeft een master in Gedrag en is erkend Alternatief Therapeut. Deze avond deelt ze de 5 elementen die noodzakelijk zijn om zelfzorg de aandacht te geven die het verdient.

Ze komt eenmalig dit inspirerend open podium geven, mis je kans dus niet!

Belangrijk
→ Er is plek voor max 50. Vol = Vol en gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen
→ Deze avond wordt gratis aangeboden, maar graag vooraf aanmelden via deze pagina.

Praktisch:
19.45 uur: inloop met koffie en thee
20.00 uur: start lezing
21.00 uur: Q&A met Wies

Het Open Podium van BiblioPlus is gratis te bezoeken. Heb je genoten van het Open Podium? Dan is er na afloop de mogelijkheid om (vrijwillig) te doneren. Jij bepaalt dus wat je wilt en kunt bijdragen. Zo kunnen we onze activiteiten voor iedereen toegankelijk houden.