Nieuwe berichten: 10

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Lezing: Pubers en poen – Donderdag 9 maart 2023

09 maart 2023 - Online

Wist je dat kinderen die van hun ouders met geld leren omgaan later beter rondkomen en minder kans hebben op financiële problemen of schulden? Ouders spelen een belangrijke rol als het gaat om de financiële toekomst van hun kind. Daarom dus de lezing:

Pubers & Poen, wat kun je als ouder het beste doen?

Hoe ga je met jouw puber in gesprek over zakgeld, kleedgeld- en belgeld? Welke grenzen moet je stellen en ben jij wel normaal? Welk voorbeeld geef je jouw kind met je eigen gedrag? Eef van Opdorp, financieel coach en bekend van diverse TV-programma’s (oa Uitstel van Executie) zorgt voor een boeiende avond waar je met een gezonde dosis humor informatie en handige tips krijgt.

Kinderen die van jongs af aan thuis leren hoe ze goed met geld om kunnen gaan zijn later gelukkiger. Ze hebben hun financiën beter op orde, sparen meer, delen meer en komen veel minder in de financiële problemen. Als ouder ben jij verantwoordelijk voor hun financiële opvoeding. Je bent één groot wandelend voorbeeld. Je kids luisteren dan wel niet (zo lijkt) naar je, ze kijken wel degelijk naar wat jij doet! Hoe jij omgaat met je geld is wat je ze leert. Met Pubers & Poen geef ik handvatten en praktische tips.
PS. mijn kinderen luisteren ook niet naar mij…

Online

De lezing vindt live plaats in Bibliotheek Veldhoven. Wil je daar bij zijn? Dan kun je een kaartje kopen via de website van Bibliotheek Eindhoven. Daarnaast is het mogelijk om de lezing online bij te wonen. Meld je dan hieronder gratis aan voor de livestream! De livestream-link wordt een aantal uren van tevoren gedeeld per e-mail.

I.s.m. Rabobank: Gelukkig met je geld

Deze lezing is onderdeel van ‘Gelukkig met je geld’, een project i.s.m. de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, werkgroep Financieel gezond leven. Door middel van diverse activiteiten geven we informatie over een gezond en gelukkig financieel leven.

Deze lezing is in samenwerking met Bibliotheek Veldhoven en Dommeldal.


Klik hier om je op te aan te melden