Nieuwe berichten: 10

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Mantelzorgmarkt – Vrijdag 18 november

18 november 2022, 16:00 uur - 20:00 uur - Gennep

(Tijd nog onbekend)

Mantelzorgmarkt

Het compliment is dit jaar, zoals vanouds, een Mantelzorgmarkt. De markt wordt gehouden op vrijdag 18 november in zaal Pica Mare in Gennep. Jouw mantelzorger ontvangt dan een tegoed van € 100,- om te besteden op deze markt, waar lokale ondernemers hun producten aanbieden. Bovendien geeft de markt de mogelijkheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en een leuk dagje uit te beleven.

Jaarlijks aanmelden vanaf 1 juni

Om aanspraak te kunnen maken op het mantelzorgcompliment, is het nodig om jouw mantelzorger ieder jaar opnieuw aan te melden. Een toekenning dit jaar is dus geen gegarandeerde uitnodiging voor de volgende editie van de Mantelzorgmarkt. Aanmelden kan ieder jaar in de periode van 1 juni tot 1 november.

Bent jij zorgvrager? Dan kun je jouw mantelzorger in het zonnetje zetten met het mantelzorgcompliment. Ga naar www.gennep.nl/mantelzorgcompliment en meld je mantelzorger aan. Op deze website lees je de voorwaarden. Let op: Mantelzorgers kunnen zich niet zelf aanmelden. Het is aan de zorgvrager om hun mantelzorger aan te dragen.
Let op: aanmelden voor het mantelzorgcompliment 2022 is niet meer mogelijk. Dit kon tot 1 november 2022.