Nieuwe berichten: 25

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk – Informatieve participatiebijeenkomst – Dinsdag 12 juli (aanmelden)

12 juli 2022, 19:30 uur - 21:00 uur - Milsbeek

 

Met nieuwbouwproject Vallei van Milsbèk heeft KlokGroep het voornemen om nieuwe woningen te ontwikkelen en realiseren in het gebied tussen de Heiveld en de Langstraat in Milsbeek. Zo ontstaat op deze relatief open plek een mooie, logische afronding van de naastgelegen woonwijk.

De ontwikkeling omvat een divers woningaanbod: van sociale koop- en huurwoningen tot vrije sector koop en levensloopbestendige woningen in alle prijsklassen. Zo is er voor iedere doelgroep een passende woning. Uiteraard wordt rekening gehouden met de bestaande bebouwing. Qua structuur en bebouwing wordt hierop aangesloten.

Informatieve participatiebijeenkomst

Op dinsdag 12 juli van 19.30 tot 21.00 uur vindt er een informatieve participatiebijeenkomst plaats in zalencentrum Trefpunt in Milsbeek. Betrokkenen vanuit KlokGroep, de stedenbouwkundige en de gemeente lichten de plannen toe. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en kun je op diverse punten meedenken over het plan. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.valleivanmilsbek.nl. Ook kun je je via deze website inschrijven voor de nieuwsbrief.