Nieuwe updates: 29

Bekijk hier de updates die in de afgelopen 7 dagen hebben plaatsgevonden
Agenda
terug

OERRR-kinderspeurtocht in Heumensoord – 27 juni

27 juni 2021, 13:00 uur - 15:00 uur - Malden
Ga samen met OERRR van Natuurmonumenten op zoek naar de lievelingsdieren van de boswachter?

Een unieke speurtocht van twee kilometer door het bos van Heumensoord. Én aan het einde een verrassing van de boswachter.

Kom jij mee speuren?

Je loopt deze tocht helemaal coronaproof met je eigen gezin. Van de boswachter krijg je bij de start een speurkaart mee. Hiermee kun je op zoek gaan naar de lievelingsdieren van de boswachter. Onderweg kom je langs de zandkuil waar je heerlijk kunt spelen. En helemaal leuk, kinderen van OERRR mogen gratis mee doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Koop van tevoren online een kaartje. Per gereserveerde kaartje is er een presentje. Dus heb je 3 kinderen en geef je er 2 op, dan is er 2 presentjes. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar. En uiteraard kunnen kinderen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende ouder of volwassene.
Er zijn diverse dagen waarop de speurtocht gelopen kan worden. Je kunt starten tussen 13.00 – 15.00 uur. Je kunt net zolang over de tocht doen als je zelf wilt. Breng wel je eigen pen of potlood mee om de oplossing in te vullen; helemaal coronaproof.
Hoe reserveer je een plekje?
OERRR is overal
OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten. Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar.
Malden