Nieuwe berichten: 12

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

ONLINE: Schrijf je loopbaan- Maandag 9 mei

09 mei 2022, 10:00 uur - 12:00 uur - Online

Verzorgd door JobOn

Ben je op zoek naar ander werk, maar kom je er niet goed uit? Ga dan schrijven! Schrijven zorgt voor overzicht, inzicht en uitzicht. Wat zich eerst vooral in je hoofd afspeelde staat opeens op papier waardoor je er met meer afstand naar kunt kijken, er nieuwe inzichten kunnen ontstaan en je in beweging kunt komen. Dit is de visie van loopbaancoach Marianne Panneman van wie in 2018 het boek ‘Schrijf je Loopbaan’ verscheen.

Wat gaan we doen?

In deze workshop ga je aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten van Marianne o.a. onderzoeken waar je blij van wordt, wat je anders wilt en waar je nieuwsgierig naar bent. De aanpak is erop gericht je zoveel mogelijk úit je hoofd te halen en naar je hart te brengen. Dus niet lang nadenken en wikken en wegen, maar intuïtief, reflectief en associatief schrijven en je laten verrassen door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid.
Behalve coach is Marianne trainer & ontwikkelaar van creatieve schrijfcursussen en -workshops gericht op persoonlijke groei. Al ruim 25 jaar begeleidt ze mensen naar werk dat écht bij hen past. Sinds 2003 vanuit haar praktijk Loopbaancreatie.

Over de trainer

Marianne (1965) biedt (schrijf)coaching en training bij werk- en levensvragen. Schrijven is het creatieve middel dat Marianne het meest inzet in haar begeleiding. Zij ontwikkelde o.a. de cursussen ‘Schrijf je Loopbaan’ (voor mensen met loopbaanvragen) en schrijfdagen over verschillende thema’s.  Deelnemers zijn enthousiast en verrast over de werking van het schrijven, over hoe goed het hen doet en helpt om vanuit vertrouwen en rust goede keuzes te maken voor een meer ontspannen en vervullend leven. Marianne is auteur van het boek Schrijf je Loopbaan.
Link naar Linkedin:

Waarom aanmelden?

Als eerste omdat je nieuwe mensen leert kennen en inspiratie krijgt binnen een open en veilige omgeving. JobOn bijeenkomsten zijn kleinschalig en dat wordt door onze bezoekers met een 8+ gewaardeerd. Onze deelnemers halen energie uit de sfeer en binnen onze groepen is er altijd ruimte voor een stukje coaching om jou echt verder te helpen. Wist je dat deelnemers van JobOn bijeenkomsten 30 dagen sneller een baan vinden?
Meld je hier aan!

Online