Nieuwe berichten: 4

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Producten- en dienstverlening Gennep-Zuid – Zaterdag 12 maart 2022

12 maart 2022, 09:00 uur - 18:00 uur - Online
Op zaterdag 12 maart organiseert Wijkraad Gennep-Zuid in samenwerking met ondernemers uit Gennep-Zuid en het centrum een producten- en dienstenveiling.
Deze veiling heeft een dubbel doel: we vinden het belangrijk dat onze ondernemers na een heftige coronaperiode hun deuren open kunnen houden voor ons als bezoekers, en we willen graag een extra inzamelmoment organiseren voor het opknappen van speeltuin ’t Zuidtreintje aan de Langeweg/Anjerstraat.
Vanaf 9.00 uur kunt u via dit evenement bieden op diverse producten en diensten die aangeboden worden door ondernemers. Het startbod is het bedrag dat de ondernemer ontvangt voor het aangeboden product of dienst. Elke euro die geboden wordt boven de vraagprijs gaat naar het opknappen van de speeltuin.
We hebben prachtige producten en diensten voor u klaarstaan, waarmee u de ondernemers en ons kunt steunen. We hopen daarom op een actieve deelname van bezoekers van onze Facebookpagina en dit evenement.
Bent u nieuwsgierig welke ondernemers er meedoen aan dit evenement? Kijk goed of u de poster van dit evenement als PR ziet hangen bij de ondernemers in het centrum of in Gennep-Zuid.