Nieuwe berichten: 65

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Signeersessie Gerard Sonnemans bij de TOURIST INFO GENNEP – Zaterdag 16 oktober

16 oktober 2021, 13:00 uur - 15:00 uur - Gennep

 

Ga op 16 oktober a.s. naar de TOURIST INFO in Gennep!

Waarom? Nou omdat kinderboekenschrijver Gerard Sonnemans en de gemeente Gennep een tijdmachine hebben bedacht waarmee je terug naar vroegere tijden reist. Het derde deel in de reeks historische kinderboeken van Gennep is nu uit. Alweer een bijzondere uitgave met de titel “De onvoltooide reis”. Net als de vorige delen geschreven door Gerard Sonnemans en geïllustreerd door Karline Linsen. Het vertelt het verhaal van de Molukse jongens Buang, Boetje en Semmy die 70 jaar geleden met hun families in Gennep komen wonen. ‘Voor maar even’, werd hen beloofd, maar de reis verloopt anders….

Het boek is verkrijgbaar bij TOURIST INFO GENNEP in het oude stadhuis aan de Markt en als je op zaterdag 16 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur komt dan is Gerard Sonnemans er zelf om het boek te signeren. Je kunt hem dan ook vragen om er een bijzondere opdracht in te schrijven; dat maakt het extra leuk om zelf zo’n boek te hebben of cadeau te geven. Misschien alvast een idee voor de feestdagen?!

Ook deel 1 “Ridder of monnik?” en deel 2 “Sterrenkind” zijn nog te koop bij de TOURIST INFO. Als je ze alle drie tegelijk neemt, dan geldt er een speciale prijsactie én …ze worden mooi ingepakt als een cadeautje.

Kun je echt niet op 16 oktober, ga dan maar een andere keer. Deze bijzondere kinderboeken worden nog wel een tijdje verkocht, zo lang de voorraad strekt natuurlijk.

Markt 1
Gennep