Nieuwe berichten: 1

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Starters meet-up BiblioPlus – dinsdag 20 september

20 september 2022, 19:00 uur - 20:30 uur - Gennep

 

Starters-Meetup Kenniscommunity Ondernemerschap

Samen met het Maasvallei Netwerk organiseert BiblioPlus om de drie maanden een Starters Meetup. Startende of aspirant ondernemers kunnen gratis (online) deelnemen en direct beginnen met het opbouwen van een zakelijk netwerk. Tijdens online en fysieke bijeenkomsten bouw je aan een netwerk, ontmoet je potentiele zakenpartners en doe je ook nog kennis over ondernemen op. In de bijeenkomsten wordt ingegaan op allerlei thema’s die een startende ondernemer kan bezighouden en geven gevestigde ondernemers tips en inspiratie. Iedere startende ondernemer is welkom en kan aansluiten wanneer gewenst!

BiblioPlus organiseert sinds begin 2021 Meetup’s voor startende ondernemers in de regio Land van Cuijk en Maasduinen. Het Maasvallei netwerk biedt een innovatief platform aan ervaren en gevestigde ondernemers. Door de samen te werken versterken ze elkaar en de ondernemerscultuur in de regio.

Gastspreker
Iedere keer sluit een gevestigd ondernemer aan als gastspreker. Doe er je voordeel mee!

Online community
Er is ook een online social media community gesticht voor startende ondernemers in de regio. Zo kunnen starters gebruik maken van elkaars expertise en kijken ondernemers van het Maasvallei Netwerk mee om de deelnemers te adviseren waar nodig. Je vindt de online community op LinkedIn. Ook ervaren ondernemers mogen zich aansluiten om de ‘nieuwe garde’ te helpen met het beantwoorden van vragen en te voorzien van tips en informatie. Kun je er niet bij zijn? Sluit dan online aan!