Nieuwe updates: 20

Bekijk hier de updates die in de afgelopen 7 dagen hebben plaatsgevonden
Agenda
terug

Startup/meetup kenniscommunity ondernemerschap – Bijeenkomst 1: On- en offline acquisitie

20 april 2021, 20:00 uur - 21:00 uur - Online
Bijeenkomst 1: On- en offline acquisitie
Verzorgd door Thomas van der Meer
De eerste bijeenkomst van de reeks startup/meetup kenniscommunity vindt online plaats op dinsdag 20 april om 20.00 uur. We gaan dan in op on- en offline acquisitie.
Hoe kun je opdrachten binnenhalen en klanten aan je binden?
Als ondernemer is het cruciaal om opdrachten te krijgen. Dat is altijd een uitdaging, maar in deze tijden helemaal. Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over methoden en suggesties over hoe je aan nieuwe klanten kunt komen. Aan het eind van deze avond ben je geïnspireerd en wil je meteen aan de slag. Natuurlijk nemen we ook nog even de tijd om samen met de aanwezigen de eerste contacten te leggen voor nieuwe business.

Ben je startend ondernemer in het Land van Cuijk of Maasduinen? En wil je meer weten over wat je als startende ondernemers voor elkaar kan betekenen? Meld je dan aan voor de startup/meetups van de kenniscommunity ondernemerschap. Tijdens online en (indien mogelijk) fysieke bijeenkomsten bouw je aan een netwerk en doe je ook nog kennis over ondernemen op.

In vijf bijeenkomsten worden de thema’s acquisitie, onderhandelen, netwerken, storytelling en alles rondom financiën behandeld.

Online