Nieuwe berichten: 12

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Themabijeenkomst Mantelzorg & Werk – Donderdag 25 november

25 november 2021, 19:30 uur - 21:30 uur - Mill

Combineer jij als mantelzorger de zorgtaken met een betaalde baan? Dan ben je niet de enige: één op de vier werknemers doet dit.

De combinatie zorg en werk valt veel mensen zwaar. Jou misschien ook wel. Om vitaal, gezond en inzetbaar te blijven, kunnen werkgevers samen met jou zoeken naar een goede balans. Er zijn diverse mogelijkheden om de combinatie werk en mantelzorg draaglijker te maken. Wij vertellen je er graag meer over tijdens een informatieve themabijeenkomst op donderdag 25 november in Myllesweerd (Mill).

Save the date!

  • Wanneer? Donderdag 25 november 2021
  • Hoe laat? Van 19:30 – 21:30 uur
  • Waar? In Myllesweerd*, Kerkstraat 3 in Mill
    * hier gelden de RIVM richtlijnen

‘Helder theater’ verzorgt dan een interactief programma waarin je wordt meegenomen in het leven en de dilemma’s van werkende mantelzorgers. Verder is er een gesprek met een deskundigenpanel, bestaande uit een HR-manager, een vitaliteitscoach en een ervaringsdeskundige. Ook krijg je informatie over de mogelijkheden van vervangende mantelzorg. Vanzelfsprekend komt ook een werkende mantelzorger aan het woord en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Op 25 november laten we je graag zien wat de combinatie van mantelzorg en werk betekent. Voor meer informatie of aanmelden ga naar: www.mantelzorglvc.nl of mail naar mantelzorg@sociom.nl

Kerkstraat 3
Mill