Nieuwe berichten: 7

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Verenigingscafé voor vrijwilligersbesturen van amateur- en erfgoedverenigingen – Aanmelden – Dinsdag 16 november

16 november 2021, 19:00 uur - 22:00 uur - Gennep

Wil je inspiratie opdoen en jouw kennis vergroten als het gaat om samenwerking, het binden en boeien van o.a. leden en vrijwilligers en het vergroten van de zichtbaarheid van jouw amateurkunst- of erfgoedvereniging? Wil je samen met ons meedenken over hoe we cultuurverenigingen kunnen versterken? Of wil je verenigingen uit de omgeving (beter) leren kennen? Meld je dan aan voor het Verenigingscafé, regio Gennep op dinsdag 16 november aanstaande van 19.30 – 21.30 uur in de Bibliotheek Biblioplus.

Tijdens het Verenigingscafé geeft het Huis voor de Kunsten Limburg vrijwilligersbesturen van amateurkunstverenigingen en erfgoedorganisaties tips over het versterken van de organisatiekracht. Dat gebeurt aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Ook gaan we met elkaar in gesprek. Wat is er nodig om als vereniging en organisatie verder te komen? En hoe pakken we dat gezamenlijk aan?
Wil je deelnemen aan het Verenigingscafé in Gennep? Meld je dan (met maximaal twee afgevaardigden van de vereniging of organisatie) aan via het online aanmeldformulier:
Aanmeldformulier Verenigingscafé Gennep

Ellen Hoffmannplein 2
Gennep