Nieuwe berichten: 30

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Walk & Talk – Waarom wil je werken bij werkgever x? (online) – Donderdag 19 mei 10:00 uur

19 mei 2022, 10:00 uur - 11:30 uur - Online

 

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers. De Walk & Talk van deze maand gaat over waarom je juist bij die ene werkgever aan de slag wilt.

Als je solliciteert, dan gaat het er vooral om of je past bij de vacature én bij de organisatie. Een werkgever wil dan ook heel graag een enthousiast antwoord op de vraag waarom je juist bij hem wilt komen werken. Door hier – voor jezelf – eerst na te denken leg je de basis voor een sterke(re) sollicitatie.

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.
Aanmelden is verplicht.


Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen!

Tijdens Walk & Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers.