Nieuwe berichten: 23

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Webinar: Alcohol & Drugs op de keukentafel (aanmelden) – voor ouders – dinsdag 15 februari 19:30 – 20:30 uur

15 februari 2022, 19:30 uur - 20:30 uur - Online

Praat je wel eens met je kind over alcohol en drugs?
Voor veel ouders is dit een lastig gespreksonderwerp, of misschien denk je dat het niet nodig is. Toch is het belangrijk om experimenteel gedrag op tafel te krijgen.

Waar drugsgebruik vroeger vooral beperkt bleef tot tabak, alcohol of cannabis, is de keuze tegenwoordig reuze. Naast cannabis, zijn onder andere MDMA (XTC), lachgas en cocaïne populaire drugs onder jongeren.

Op dinsdagavond 15 februari verzorgen Jongerenwerk Synthese, Halt en het Team Preventie Vincent van Gogh het webinar ‘Alcohol & Drugs op de keukentafel’. Het webinar duurt van 19.30 tot 20.30 uur en is bedoeld voor ouders uit de gemeenten Bergen en Gennep. Je kunt het anoniem bezoeken.

We hopen je tijdens het webinar handvatten te bieden om het gespreksonderwerp alcohol en drugs ‘op de keukentafel’ te krijgen. Daarnaast praten we over hoe we jongeren kunnen bereiken en welke initiatieven over dit thema er al lopen.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Ouders van leerlingen van het Elzendaalcollege (Gennep en Boxmeer) hebben hierover ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen.
Klik hier voor het aanmeldformulier

Online