Nieuwe berichten: 31

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Weer fit na corona – beweegles avond woensdag 9 maart – Gymzaal Heijen

09 maart 2022, 19:15 uur - 20:15 uur - Heijen

Veel mensen die corona hebben gehad, ervaren hiervan nog dagelijks de gevolgen. Ze hebben bijvoorbeeld last van ademhalingsproblemen of vermoeidheidsklachten. Deze klachten kunnen maandenlang aanhouden. Gennep Doet Mee en Gennep Vitaal bieden, met dank aan een subsidie vanuit Provincie Limburg, gratis beweeglessen aan voor 50-plussers die het coronavirus hebben gehad.

Het doel van de lessen is dat deelnemers zicht beter gaan voelen en werken aan een gezonde leefstijl. Beweegcoach Olga: “Het is belangrijk om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Blijf in beweging om de conditie te verbeteren en de spieren te versterken en werk zo op eigen tempo aan de gezondheid.”

Samen met gediplomeerde beweegcoaches gaan de deelnemers tijdens de lessen aan de slag met conditie, kracht, lenigheid en balans. De eerste beweegles is op 9 maart van 19.15 tot 20.15 uur in de gymzaal in Heijen. Daarnaast is er een ochtendgroep, die start op 18 maart van 9.15 tot 10.15 uur in buurthuis VanOns in Gennep. De groepen bestaan uit minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar olga@gennepdoetmee.nl

Heijen