Nieuwe berichten: 65

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Agenda
terug

Wereld ALS Familiedag – Dinsdag 21 juni

21 juni 2022 - 23:00 uur - Online

 

Waarom deze dag?

Wij vinden het belangrijk dat patiënten en hun gezin een dag onbezorgd kunnen genieten en daarom organiseren wij de Wereld ALS Familiedag. Op deze dag zijn er diverse optredens,  behandelingen op het beautyplein en kunnen de aanwezigen genieten van het leuks dat de locatie te bieden heeft. Ook staat er een informatiemarkt met kraampjes van bijvoorbeeld ALS Patients ConnectedAmsterdam City Swim en meer.

De mogelijkheid tot het laten maken van een familieportret zorgt dat de herinneringen aan deze dag ook in fysieke vorm behouden blijven. Tot slot maken wij deze dag de opbrengst van de Tour du ALS bekend en bedanken wij alle vrijwilligers die in Frankrijk aanwezig waren.

Aanmelden als patiënt

De Wereld ALS Familiedag is toegankelijk voor alle patiënten, ongeacht of je bent aangemeld bij Stichting ALS Nederland. Als je wel bent aangemeld, ontvang je een uitnodiging direct in je mail en weet je zeker dat je deze leuke dag niet mist! Daarnaast ontvang je dan onze speciale patiënten nieuwsbrief, onze maandelijkse nieuwsbrief en ons relatiemagazine ALSNUMeld je aan als patiënt

Online