Nieuwe berichten: 10

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

AJK hulp bij jeugdzorg

Wij zijn er om je te helpen, zodat je verder kunt in de jeugdhulp. Of je nu jongere, ouder of verzorger bent. Als je een vraag of klacht hebt of als je advies wilt – wij zijn er voor jou. Samen zoeken we het uit. Want wij willen dat kinderen en ouders met vertrouwen verder kunnen in de jeugdhulp.
Het AKJ is de organisatie van de vertrouwenspersonen voor de jeugdhulp. Wij zijn onafhankelijk. We zijn zelfstandig. En we hebben geen verbinding met jeugdhulporganisaties, de Raad voor de Kinderbescherming, pleegzorgorganisaties of jeugd- en wijkteams.
Vertrouwenspersonen
Ouders en kinderen die met de jeugdhulp te maken krijgen, zijn daarvan afhankelijk. Dat maakt het soms lastig om zaken te bespreken die hen dwars zitten. Want het is nou eenmaal zo dat er ook wel eens iets fout gaat. Of dat de meningen verschillen. Als er zaken in de hulpverlening niet goed lopen, kan de vertrouwenspersoon daarbij helpen. Niet door het zelf op te lossen, maar door samen met het kind, de jongere of de ouder de oplossing te vinden.

Openingstijden

Online chat

  • Maandag en donderdag 16:00-20:00 uur
  • Vrijdag 15:00-17:00 uur

AJK hulp bij jeugdzorg

Wilhelminastraat 11
6131 KK Sittard Online

Waarvoor je bij AJK hulp bij jeugdzorg terecht kunt:

Vragen of klachten over jeugdhulp?