Nieuwe berichten: 1

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Gecontracteerd vanaf 2022 : Redos B.V. – Begeleiding, Kortdurende en Langdurige ondersteuning (WMO), Logeren (Jeugd) (WMO) – Kleinschalige Woonleefgroep (Jeugd)

Perceel 1A1 Volwassenen met een complexe en meervoudige ondersteuningsvraag – begeleiding REGIONAAL 168667
Perceel 1B Volwassenen met een kortdurende, en enkelvoudige ondersteuningsvraag – REGIONAAL – 168667
Perceel 2A Volwassenen met een langdurige ondersteuningsvraag
LOKAAL – 168667
Segment 2 Wonen – Logeren – 174382
Wmo Logeren – 171532
Segment 2 Wonen – Kleinschalige woonleefgroep – 169360


Redos

Redos is een zorgonderneming die hulp, begeleiding en onderdak biedt aan jeugd en volwassenen. Dat doen we op een professionele en laagdrempelige manier.
Ons werkgebied beslaat Noord-Limburg en Oost-Brabant.
Begeleiding
Autisme en andere stoornissen gaan niet weg. En of je nou jong bent of volwassen, soms kun je best een helpende hand gebruiken. Voor korte of langere tijd. Redos helpt je graag om alles wat er op je afkomt in goede banen te leiden.
Klik hier voor meer informatie
FF-eruit (Logeren)
Soms loopt alles wel lekker, soms heb je van die momenten dat het juist niet goed lukt. Het is dan lang niet altijd nodig om definitief een plek voor jezelf te zoeken. Redos biedt je daarom de mogelijkheid om te komen logeren: ff-eruit!
Tijdelijk weg zijn uit je dagelijkse omgeving, voor korte of iets langere tijd, kan je veel goed doen. Tot rust komen en wat dingen op een rijtje zetten, zonder dat je grote stappen hoeft te nemen. Je hebt natuurlijk je eigen kamer en er is altijd iemand van ons aanwezig!

Klik hier voor meer informatie

Beschermd wonen

Het kan lastig zijn om een plek te vinden waar je goed past, en op jezelf wil nog niet lukken. In dat geval biedt Redos je de mogelijkheid om bij ons te komen wonen. Je krijgt een kamer voor jezelf en er is altijd iemand van ons aanwezig. Natuurlijk heb je privacy, maar je bent nooit echt alleen. Een prettig idee.
Klik hier voor meer informatie

Hoofdlocatie Redos
Winkelveldstraat 29
5916 NX Venlo

Gecontracteerd vanaf 2022 : Redos B.V. – Begeleiding, Kortdurende en Langdurige ondersteuning (WMO), Logeren (Jeugd) (WMO) – Kleinschalige Woonleefgroep (Jeugd)

Winkelveldstraat 29
5916 NX Venlo

Waarvoor je bij Gecontracteerd vanaf 2022 : Redos B.V. – Begeleiding, Kortdurende en Langdurige ondersteuning (WMO), Logeren (Jeugd) (WMO) – Kleinschalige Woonleefgroep (Jeugd) terecht kunt:

Ik ben op zoek naar landurige ondersteuning (WMO)

Ik ben op zoek naar kortdurende ondersteuning (WMO)

Ik ben op zoek naar begeleiding (WMO)

Ik ben op zoek naar een kleinschalige woonleefgroep (Jeugdwet)

Ik ben op zoek naar een logeeradres (WMO)

Ik ben op zoek naar een logeeradres (Jeugdwet)