Nieuwe berichten: 8

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Gecontracteerd vanaf 2022 : Resi Praktijk voor Orthopedagogiek – Ambulante hulp (Jeugd), Kortdurende ondersteuning (WMO)

Segment 4 Ambulant – Ambulante hulp – 171830 (i.c.m. InKleur)
Segment 4 Ambulant – Ambulante hulp Perspectief 1 Lokaal – 171837
Perceel 1B Volwassenen met een kortdurende, en enkelvoudige ondersteuningsvraag – LOKAAL – 168667

 

Praktijk Resi

Word je al moe als je alleen al denkt aan een huishoudelijke taak? En je moet al helemaal niet denken aan alle verantwoordelijkheden die je hebt? Je bent continu druk in je hoofd en hebt het gevoel de controle kwijt te zijn. Alles kost energie en dat is net hetgeen wat je niet hebt. Het liefst zet je alles even op ‘pauze’ om rust in je hoofd te creëren. Herkenbaar? Ik help je om je bewust te worden van dagelijkse triggers zodat jij weer grip krijgt op je leven.

Met een achtergrond in sport, een master orthopedagogiek en een opleiding als natuurgeneeskundig therapeut, heb ik kennis opgedaan van zowel het fysieke als mentale aspect van de ontwikkeling van de mens. Dit helpt mij bij het doorgronden, begrijpen en plaatsen van bepaalde klachten. De afgelopen tien jaar heb ik mensen die zich fysiek of mentaal niet helemaal in balans voelen mogen begeleiden om hun potentieel weer optimaal in te kunnen zetten.Klik hier voor meer informatie

Gecontracteerd vanaf 2022 : Resi Praktijk voor Orthopedagogiek – Ambulante hulp (Jeugd), Kortdurende ondersteuning (WMO)

Erfsebosweg 64
6598 AJ Heijen

Activiteiten van Gecontracteerd vanaf 2022 : Resi Praktijk voor Orthopedagogiek – Ambulante hulp (Jeugd), Kortdurende ondersteuning (WMO)

Waarvoor je bij Gecontracteerd vanaf 2022 : Resi Praktijk voor Orthopedagogiek – Ambulante hulp (Jeugd), Kortdurende ondersteuning (WMO) terecht kunt:

Ik ben op zoek naar kortdurende ondersteuning (WMO)

Ik ben op zoek naar ambulante hulp (Jeugdwet)