Nieuwe berichten: 13

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Gecontracteerd vanaf 2022: Vincent van Goch – Overbrugginsovereenkomst, Ambulante hulp, Ambulante hulp GGZ (Jeugd), Begeleiding, Kortdurende en Langdurige ondersteuning en Ondersteuning ouderdom (WMO)

Overbruggings-overeenkomst regio open house 2022 – 182765
Segment 4 Ambulant – Ambulante hulp – 171830
Segment 4 Ambulant – GGZ Jeugd
169365
Perceel 1A1 Volwassenen met een complexe en meervoudige ondersteuningsvraag – begeleiding REGIONAAL 168667
Perceel 1B Volwassenen met een kortdurende, en enkelvoudige ondersteuningsvraag – REGIONAAL – 168667
Perceel 2A Volwassenen met een langdurige ondersteuningsvraag
REGIONAAL – 168667
Perceel 2B Volwassenen met ouderdom gerelateerde beperkingen
REGIONAAL – 168667

 

Hulp op het juiste moment en de juiste plek

Vincent van Gogh helpt. Met de juiste hulp op het juiste moment. Thuis als het kan, in de kliniek alleen als het moet. We behandelen met bewezen effectieve methodes maar ook online en met moderne techniek. Je ontvangt in ieder geval zorg op maat, toegesneden op wat jij nodig hebt.
Klik hier voor meer informatie

Ambulante hulp

STERKR: Speciaal voor kinderen
Wij zijn er voor kinderen en jongeren tot 18 jaar die niet lekker in hun vel zitten. Heb je bijvoorbeeld last van angst, boosheid, of somberheid? Zijn er opvoedings- of gezinsproblemen? Bij STERKR kunnen jij en je ouders terecht voor advies, begeleiding en behandeling. In sommige gevallen kunnen we ook iets betekenen voor jongeren tot 24 jaar. Wil je graag meer weten? Ga hier naar de website van STERKR

Vincent van Goch Ouderen

We worden met z’n allen steeds ouder en onze hulpvragen hierbij worden complexer. Lichamelijke en geestelijke achteruitgang gaan vaker samen met psychiatrische problemen. Hierdoor groeit de groep ouderen met psychiatrische problemen en is passende specialistische geestelijke gezondheidszorg belangrijk. Ouderen zijn veelal gebaat bij een integrale behandeling. Dat wil zeggen: een behandeling die verder kijkt dan alleen de klacht(en), maar naar de hele mens en zijn of haar directe leefomgeving. Daarom werken we, daar waar het kan en nodig is, intensief samen met andere zorgpartners en familie of naasten van de cliënt. De behandeling of begeleiding van Vincent Ouderen geeft de cliënt liefst zo veel mogelijk de ruimte voor eigen regie. Zelfstandigheid, menswaardigheid en kwaliteit van leven staan centraal.
Klik hier voor meer informatie

Gecontracteerd vanaf 2022: Vincent van Goch – Overbrugginsovereenkomst, Ambulante hulp, Ambulante hulp GGZ (Jeugd), Begeleiding, Kortdurende en Langdurige ondersteuning en Ondersteuning ouderdom (WMO)

Stationsweg 46
5803 AC Venray

Waarvoor je bij Gecontracteerd vanaf 2022: Vincent van Goch – Overbrugginsovereenkomst, Ambulante hulp, Ambulante hulp GGZ (Jeugd), Begeleiding, Kortdurende en Langdurige ondersteuning en Ondersteuning ouderdom (WMO) terecht kunt:

Overbruggingsovereenkomst (Jeugdwet)

Ik ben op zoek naar ambulante hulp GGZ (Jeugdwet)

Ik ben op zoek naar landurige ondersteuning (WMO)

Ik ben op zoek naar kortdurende ondersteuning (WMO)

Ik ben op zoek naar begeleiding (WMO)

Ik ben op zoek naar ambulante hulp (Jeugdwet)

Ik ben op zoek naar hulp bij ouderdom gerelateerde beperkingen (WMO)