Nieuwe berichten: 4

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Haarwerken vd Ende

Haarwerkspecialist Janny van den Ende werd in 2009 zelf geconfronteerd met kanker met als gevolg haarverlies door chemotherapie. “Door deze persoonlijke ervaring ben ik mijzelf als kapper gaan specialiseren op het gebied van haarwerken. Ik heb zelf lange tijd een haarwerk gedragen en kan daardoor het proces van uitvallen, kaalheid, vernieuwde haargroei en de gevoelens die daar bij horen goed uitleggen.”

Wij hebben het ANKO keurmerk. Vanaf 2018 zijn wij gecertificeerd in het knopen van haar en het vakkundig vergroten of verkleinen van een haarwerk. Tevens heeft Janny van den Ende een studie dermatologie voor de kapper gevolgd, zodat huid- en haarziekten al in het beginstadium herkend kunnen worden.

Wij bieden haarwerken voor chemotherapie, maar ook voor beginnende kaalheid of haaruitval door een andere oorzaak. Bij het uitzoeken van haarwerken is het erg belangrijk om te bepalen waar u zich prettig bij voelt. Een haarwerk wordt meestal voor langere tijd gedragen en moet aanvoelen als uw eigen kapsel. Immers, als u er – ondanks alles – goed uit ziet, voelt u zich beter en zelfverzekerder.
Klik hier voor meer informatie

Kapsalon & Haarwerken van den Ende Zandstraat 4 6591 DC Gennep
Zandstraat 4
6591 DC Gennep

Openingstijden

Di t/m do 8.00-18.00 met afspraak
Vr 8.00-18.00 zonder afspraak
Za 8.00-16.00 zonder afspraak

Haarwerken vd Ende

Zandstraat 4
6591 DC Gennep

Waarvoor je bij Haarwerken vd Ende terecht kunt:

Ik heb te maken met kanker – informatie & organisaties