Nieuwe berichten: 3

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Hé, wat leuk dat je een kijkje neemt bij onze groep. Wil jij vaker leuke dingen doen met leeftijdsgenoten? Maar vind je dat lastig? Dan zien we je graag bij Join Us in Gennep. De bijeenkomsten zijn voor jongeren uit gemeente Gennep.
Ik kom erbij

JoinUs Gennep!

Maak vrienden bij Join Us Gennep

Bij Join Us in Gennep ga je andere jongeren ontmoeten! Jongeren die net als jij zin hebben in een leuker sociaal leven. Sommige van hen voelen zich eenzaam, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn ook jongeren die simpelweg zin hebben om nieuwe mensen te leren kennen, die aansluiting missen in hun klas of die niemand hebben bij wie ze hun verhaal kwijt kunnen. Allemaal redenen om gezellig mee te doen.
Bekijk onze groep hieronder! Zien we je snel? Dat vinden we leuk!


12-18 jaar

Om de week is er op donderdag van 18.30 uur tot 21.30 uur een gezellige avond bij ontmoetingsruimte BijVijf (gelegen naast de Basic Fit).

Locatie

Houthakkersgroes 5
6591KE Gennep

Begeleiders

  • Vincent
  • Dominique

Ik kom erbij


Begeleiders

Vincent

Wil je graag andere jongeren ontmoeten? Weet dat je bij Join Us in alle veiligheid je verhaal mag delen en dat we je serieus nemen. Daarnaast maken we er natuurlijk ook gewoon hele gezellige en fijne bijeenkomsten van! Twijfel je nog, neem dan vooral contact met me op zodat ik je vragen kan beantwoorden!

06 40 18 92 57

Dominique

Het allerbelangrijkste is dat jij je lekker voelt en dat is waar we bij Join Us samen aan gaan werken. Je gaat leuke dingen doen met leeftijdsgenoten en werkt ondertussen aan je social skills. Twijfel je of heb je vragen? Neem gerust contact op!

06 21 37 74 77

JoinUs Gennep
Houthakkersgroes 5
6591KE Gennep

JoinUs Gennep!

Houthakkersgroes 5
6591KE Gennep