Nieuwe berichten: 5

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Jong & Out

 

Jong&Out is een community  voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Jong&Out is er speciaal voor en door jongeren tot en met 18 jaar oud. Je kan op de hoogte blijven van wat je vrienden doen, nieuwe jongeren ontmoeten, met elkaar chatten en nog veel meer! Je hoeft je nieuwe vrienden niet alleen online te spreken, ontmoet elkaar op een Jong&Out meeting bij jou in de buurt!

www.jongenout.nl

—–
In Nijmegen is er elke laatste zondag van de maand tussen 13:00 – 16:30 uur een Jong & Out vrije inloop. Dit is bij Het Roze Huis, Sint Anthoniusplaats 1, 6511 TR Nijmegen.

Achtergrondinformatie:

Jong&Out is in 2007 opgestart door COC Nederland en een groep lesbische, homo, bi, transgender en intersekse (LHBTI)-jongeren tot en met achttien. De directe aanleiding was het feit dat dat jaar voor het eerst een 16-min boot meevoer tijdens de Amsterdamse Gay Pride. Sinds de start met de eerste Jong&Out groep in Amsterdam is het netwerk van meetings locaties gegroeid van een netwerk van meer dan tweeëntwintig meetinglocaties. Ook het aantal leden op de website groeit elke dag.

Jong&Out is een community van en voor jongeren. COC Nederland en lokale COC’s ondersteunen, begeleiden en helpen hen daarbij. De activiteiten worden door de vrijwillige jongeren zelf georganiseerd en hierbij zijn altijd volwassen begeleiders met een VOG aanwezig.