Nieuwe berichten: 8

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Proteion Thuisbegeleiding (Gecontracteerd vanaf 2022: Begeleiding, Ondersteuning ouderdom, Kortdurende en Langdurige ondersteuningWMO)

Perceel 1A1 Volwassenen met een complexe en meervoudige ondersteuningsvraag – begeleiding REGIONAAL 168667
Perceel 1B Volwassenen met een kortdurende, en enkelvoudige ondersteuningsvraag – REGIONAAL – 168667
Perceel 2A Volwassenen met een langdurige ondersteuningsvraag
REGIONAAL – 168667

 

Wij zijn de thuisbegeleiders van Proteion. Wij komen thuis bij mensen die vastlopen in hun dagelijks leven, om welke reden dan ook. Jong en oud, alleen of in een gezin. We helpen door dichtbij onze cliënt te zijn, in zijn leven en zijn thuis. We lopen een stukje mee op zijn pad, tot hij vol vertrouwen zijn eigen route weer kan uitstippelen.

Vertrouwen is het sleutelwoord. We bouwen een relatie door te luisteren, te spiegelen, te motiveren én successen te vieren, groot en klein. We werken samen toe naar een doel, de cliënt en de situatie bepalen het tempo. Soms is dat doel gericht op vooruitgang, soms is dat meebewegen met achteruitgang.

In onze ondersteunende rol staat eigen verantwoordelijkheid centraal. De cliënt bepaalt wat bij hem past en waarmee hij zich geholpen voelt. Wij nemen niet over, maar staan naast hem. Dat doen we op allerlei manieren. Door gesprekken te voeren, samen activiteiten op te pakken, structuur aan te brengen. Kortom; door stap voor stap te leren en ontdekken.

We doen dat niet alleen, maar samen met mensen om de cliënt heen; familie, buren, vrienden en andere hulpverleners. Een betrokken netwerk dat helpt weer voldoende grip te krijgen op het leven.

Wij zijn de thuisbegeleiders van Proteion. Met passie voor ons werk en hart voor de cliënt vinden we de weg. Elke dag samen aan de slag om het gewone bijzonder te maken.
Klik hier voor meer informatie

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur

Waarvoor je bij Proteion Thuisbegeleiding (Gecontracteerd vanaf 2022: Begeleiding, Ondersteuning ouderdom, Kortdurende en Langdurige ondersteuningWMO) terecht kunt:

Ik ben op zoek naar landurige ondersteuning (WMO)

Ik ben op zoek naar kortdurende ondersteuning (WMO)

Ik ben op zoek naar begeleiding (WMO)

Ik ben op zoek naar hulp bij ouderdom gerelateerde beperkingen (WMO)

Ik kan de zorg voor mijn gezin even niet meer aan

Ik kan de zorg voor mezelf even niet meer aan