Nieuwe berichten: 13

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Sociale personenalarmering – FocusCura

FocusCura helpt mensen langer zelfstandig te blijven. De regie te houden. Dat doen we door het ontwikkelen van zorginnovaties. Slimme producten en diensten, waarmee iedereen de zorg kan blijven krijgen die hij of zij nodig heeft.

Hoe werkt personenalarmering?
Met personenalarmering ben je bij een plotselinge gebeurtenis zoals een val verzekerd van professionele hulp, of hulp van mantelzorgers, zo snel mogelijk.
Met de alarmeringsapparatuur bereik je de zorgcentrale, via één druk op de knop van jouw hals- of polszender. Personenalarmering is er voor de onverwachte momenten en acute situaties waarin je hulp nodig hebt.

Sociale personenalarmering
Hierbij wordt door de zorgcentrale contact gezocht met de contactpersonen die je vooraf zelf hebt doorgegeven. Mocht de eerste contactpersoon niet bereikbaar zijn, dan wordt een tweede of zelfs een derde contactpersoon ingeschakeld.

Klik hier om sociale personenalarmering aan te vragen

Pantein
In samenwerking met FocusCura biedt Pantein Extra aan haar leden een korting van € 25,00 op de installatiekosten van een systeem voor alarmering. Klik hier voor meer informatie

 

Waarvoor je bij Sociale personenalarmering – FocusCura terecht kunt:

Op zoek naar personenalarmering? (alarm)