Organisaties
terug

Syntein

Inwoners

Syntein organiseert integrale zorg voor mensen met een chronische aandoening zoals diabetes, COPD en hart- en vaatziekten.

Integrale zorg (ook ketenzorg genoemd) is een combinatie van zorg door verschillende aanbieders en disciplines in de eerstelijns gezondheidszorg. Patienten krijgen een totaalpakket aan zorg, afgestemd op hun persoonlijke behoefte.

De huisarts is hierbij meestal het eerste aanspreekpunt. In het zorgprogramma zijn vervolgens de zorgverlening, de betrokkenheid van de patiënt, de kwaliteit van zorg en de wijze van verantwoording vastgelegd. Doelstelling van integrale zorg is een zorgpakket op maat, het voorkomen van dubbele handelingen en het verlagen van ‘muren’ tussen zorgverleners.

Huisartsen

Onze werkzaamheden bestaan op de eerste plaats uit het ondersteunen en faciliteren van huisartsen en het bieden van integrale zorg middels zorgprogramma’s. Bovendien streeft Syntein naar toekomstbestendige en innovatieve zorg. In dat kader initieert Syntein diverse projecten om zorg te vernieuwen, beter bereikbaar te maken en bij de tijd te houden.

Syntein

Bereklauw 1
5831 PE Gennep