Organisaties
terug

ZijActief Ottersum

Zijactief Ottersum is een vrouwenvereniging met ongeveer 60 leden. We zijn onderdeel van Zijactief Limburg, welke met ruim 5.000 leden in 67 afdelingen het grootste
vrouwennetwerk van Limburg is. Bij ZijActief Limburg staat samenwerken, ontmoeten, talentontwikkeling en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door lokaal, regionaal en provinciaal gevarieerde activiteiten en boeiende themabijeenkomsten te organiseren.

Bij ZijActief Limburg is elke vrouw van harte welkom. Je voelt je snel thuis in de club, waar je in je eigen omgeving vrouwen ontmoet. Lekker bijkletsen tijdens een creatieve activiteit of actuele onderwerpen en taboes aan de orde stellen: het kan bij ZijActief.
Ca. 1 x per maand komen we bij elkaar, meestal op donderdagavond, voor een leuke / interessante avond. De onderwerpen van de avonden variëren van maatschappelijke tot gezondheidszorg, etc. Maar natuurlijk ook gewoon gezellig samenkomen. Het belangrijkste is dat we elkaar blijven ontmoeten.
Het samenkomen van vrouwen, ervaringen delen en kennis op doen zorgt ervoor dat vrouwen van ZijActief positief in het leven staan.

ZijActief is er voor alle vrouwen in de omgeving Ottersum/Ven Zelderheide/Gennep.

Waarvoor je bij ZijActief Ottersum terecht kunt:

Ik ben op zoek naar ZijActief

Ik ben op zoek naar gezelligheid

Ik zoek een ontmoetingsvereniging om me bij aan te sluiten