Nieuwe berichten: 5

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Organisaties
terug

Heb jij een zorghart? En lijkt het je leuk om mensen te ondersteunen bij zaken zoals het maken van een wandeling, een boodschap doen, lichte huishoudelijke werkzaamheden of gewoon een spelletje? Dan is Opleiding Woonhulp Gennep iets voor jou! Het is mogelijk om in de praktijk praktische opdrachten uit te voeren op MBO niveau 1 (assistent dienstverlening) of 2 (helpende zorg en welzijn).

Tijdens de opleiding leer je alles over hoe je het werk moet uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan huishouding, koken, verzorging van planten en dieren en nog veel meer. Dit doe je bij de mensen thuis (in de wijk) of bij een werkgever in de zorgsector in Gennep. We noemen dit de stage en dit doe je +/- 3 dagdelen per week.

Meer weten?

Neem dan snel contact op met: Patricia v/d Valk, 06-44048815, pvdvalk@intos-gennep.nl of Dianne Weerts, 06-33566391, diannew@intos-gennep.nl

Opleiding Woonhulp Gennep – Een helpende hand

Wat doe je als woonhulp?

Een deelnemer van de Woonhulp opleiding biedt bewoners van de gemeente Gennep een helpende hand. De diensten vanuit Woonhulp Gennep zijn er voor iedereen in de gemeente die een steuntje in de rug kan gebruiken, van jong tot oud. Een indicatie voor de thuiszorg is niet nodig.
Je kunt hierbij denken aan:

  • Samen boodschappen doen
  • Samen eten maken
  • Een wandeling maken
  • Een praatje maken of spelletje spelen
  • Licht huishoudelijke taken in het huis uitvoeren

Heb jij hulp nodig of ken je iemand die hulp goed kan gebruiken?
Neem dan contact op met: Patricia v/d Valk, 06-44048815, pvdvalk@intos-gennep.nl of Dianne Weerts, 06-33566391, diannew@intos-gennep.nl

Ontmoetingsruimte Gennep-West
Houthakkersgroes 5
Gennep

Opleiding Woonhulp Gennep – Een helpende hand

Houthakkersgroes 5
Gennep