terug

Waarom De KonnectKever

Wie zit er achter?

Hoi! Ik ben Dominique Bartels. 26 jaar en woonachtig in Ottersum waar ik ook geboren ben.
In de zomer van 2019 heb ik mijn studie aan de HAS afgerond met mijn concept De KonnectKever.

Blij ben ik dat ik de kans heb gekregen van de gemeente Gennep om dit concept hier te realiseren:

De KonnectKever – Gennep in verbinding!

Het concept


Het hulpmiddel voor vragen over zorg en welzijn. Dit is een website die in de gemeente Gennep aandacht krijgt door een blauwe Volkswagen Kever. Lees hier meer over dit hulpmiddel

——————- 

Bijvoorbeeld: Je bent twintiger en bent zonder werk thuis komen te zitten. Hoe zorg je er nu voor dat je nog wel voor jezelf kunt zorgen. Denk aan geld voor wonen  en boodschappen? Wie kan je helpen om weer een baan te vinden?
Lees hier meer voorbeeldvragen

‘’En de mensen die geen gebruik maken van internet?’’. Die kunnen weer geholpen worden door andere mensen. Bijvoorbeeld een dorpsondersteuner die met jou in gesprek gaat. Jullie komen erachter dat jij op zoek bent naar een hobbyclub. Samen kijken jullie hier op de website wat er mogelijk is in de gemeente Gennep.

De naam


(K)Connecten = Verbinden
Kever = Een oude auto die alle generaties kennen.
Bovendien heb je met een auto als deze meteen aanspraak = Laagdrempelig.