Nieuwe berichten: 23

Hier vind je berichten van de afgelopen 7 dagen
Verbinden
terug

(Familie)opstellingen/Het Nieuwe Opstellen

Ottersum

Het nieuwe opstellen
Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons leven. We nemen patronen mee uit onze (familie)systemen die ons in het dagelijks leven kunnen helpen, maar ons ook (onbewust) kunnen belemmeren. Dit kan sociale, lichamelijke en/of psychische klachten als gevolg hebben.

Een opstelling is een doeltreffende en krachtige methode die als het ware de onderliggende dynamiek, ‘de onderstroom’, zichtbaar maakt. Het verschaft nieuwe inzichten over persoonlijke, familiaire en/of werkgerelateerde vragen. Het kan ook verheldering geven bij bepaalde thema’s zoals bijvoorbeeld rouw, opkomen voor jezelf, relaties, angst, keuzes maken en boosheid.

Tijdens een opstelling ervaar je lijfelijk wat iets of iemand met je doet. Door ons hoofd tijdelijk te ‘parkeren’, krijg je de kans om op een ervarings- en lichaamsgerichte manier in contact te komen met dat wat er op emotioneel en gevoelsniveau daadwerkelijk speelt. Doordat je dit aankijkt en doorvoelt, breng je bij jezelf een proces op gang. Dit zorgt ervoor dat je na zo’n opstelling al direct de positieve beweging kunt ervaren. Ik begeleid je met alle liefde en plezier bij dit mooie en bijzondere groeiproces.

Wil jij ook ervaren wat een (familie)opstelling jou kan brengen? Voor het najaar 2023 zijn de volgende data beschikbaar:

Woensdagavond 13 september
Woensdagavond 11 oktober
Woensdagavond 22 november

Woensdagochtend 20 september
Donderdagochtend 12 oktober
Vrijdagochtend 24 november

Donderdag hele dag 26 oktober
Zaterdag hele dag 18 november

Mocht je met een aantal mensen geïnteresseerd zijn en wil je dat ik op locatie kom? Ook dat is mogelijk!

Aanbieder

Sandra Swinkels
diverse locaties, Ottersum